Pressemeddelse

 

MORTEN MORTENSEN, manden som skabte Jack & Jones og var med til at gøre det til et af verdens største herrebrands, har skrevet en bog om ledelse og kreativ fornyelse. Og ikke mindst om sig selv, i sin egen udvikling fra vestjysk malersøn, som i skolen fik at vide, at han ”aldrig vil blive til noget”, til drivende kraft i Bestseller-koncernen, en af Danmarks største virksomhedssucceser.

Bogen ”Helhjertet ledelse”, som introducerer ledelsesfilosofien Straction, er et radikalt opgør med mange af de måder, virksomheder drives og ledes på i dag, hvor den kreativitet og boblende innovation, de fleste mennesker er i besiddelse af, alt for ofte hæmmes af mellemledere, HR-afdelinger og kassetænkning, som i sidste ende kan komme til at true firmaerne på eksistensen. Mortensens bog er et frihedsbudskab og en opfordring til at slippe alle de passive kræfter løs, som gemmer sig i krogene og hierarkierne, og stole mere på hinandens intuition, naturlige begejstring og nysgerrighed end på strategiplaner, som i en moderne verden alligevel er forældede i samme øjeblik, de udkommer.

”Helhjertet ledelse” er skrevet til alle, der vil lede andre eller blot tage ledelsen for sig selv. Den indeholder vejledninger, anvisninger, påstande, stof til debat,  provokationer. Og hvad der måske er allervigtigst: Den bygger sine teorier på banebrydende, praktiske erfaringer høstet af forfatteren selv gennem en lang karriere, der startede på lageret. Det er tid at ”komme i Straction”; som Morten Mortensen siger.

Morten Mortensen er 51 år, gift med Tina og er far til tre.
Han bor i Ringkøbing.