Om Straction

Straction er opskriften på kontinuerlig kreativ fornyelse.

Gennem 28 år i Bestseller-koncernen udviklede Morten Mortensen sin egen ledelsesfilosofi, som gør op med de traditionelle hierarkier og ledertyper og i stedet fokuserer på den enkeltes bidrag i en virksomhedskultur, hvor lysten til at forny sig og finde på nyt, blive bedre, altid er større end angsten for at fejle, og hvor man kun er leder af gavn og aldrig af navn.

Målet er at opretholde garagefirmaets iværksætterånd og drivkraft, selv når virksomheden har vokset sig stor, og hvor det handler om at skabe værdier, der rækker meget længere end bare penge. Straction er opskriften på, hvordan du får blodet i dine kolleger til at koge over, deres hjerter til at ekspandere helt ud til horisonten, og resultaterne til at opfylde et formål større end livet.

Straction er Morten Mortensens bidrag til at overskueliggøre og inspirere til en ny form for helhjertet ledelse. Han har ønsket at luge ud i junglen af ledelsesbegreber og erstatte de mange ord med en simpel, praktisk forståelse, ofte udtrykt gennem let forståelige tegninger og eksempler, som anskueliggør de færdigheder, der efter hans mening gør en person til en helhjertet leder.

Med Straction Leadership som nervesystem føler du pulsen på selve livet. Straction Leadership inducerer en højspændt energi, der får mennesker til at levere gigantiske resultater i et globalt perspektiv.

Den eneste grænse er, hvor meget glæde du selv kan tåle.